Johanna Westerdijkplein 1, 's-gravenhage

Omschrijving

‘HS Building’ is een 14 verdieping tellend energiezuinig kantoorgebouw van in totaal circa 21.154 m² verhuurbaar vloeroppervlak met een geweldig uitzicht over Den Haag. Het gebouw is gelegen in Laakcenter in stadsdeelgebied Nieuw Laakhaven pal tegenover het treinstation Hollands Spoor. Op de begane grond zal een nieuwe ruime entree worden gerealiseerd. Gerenommeerde huurders als Stichting Haagse Scholen, TempoTeam Group, Amazon en Palier zijn reeds in het gebouw gevestigd.

LOCATIE
De Waldorpstraat is gelegen aan de Laakzijde van Intercitystation Den Haag Holland Spoor en loopt parallel aan het spoor. Er is een wandelroute aangelegd die de nieuwe gebouwen in de spoorstrook verbindt met station Holland Spoor.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Centraal gelegen in Den Haag is dit object vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de Utrechtsebaan naar de A12, A13 en A4 richting Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de nabije ligging van het intercity station Den Haag Holland Spoor, waar een groot aantal trein-, tram- en buslijnen samenkomen is het object uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

VLOEROPPERVLAKTE
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bestaat uit ca. 21.154 m² kantoorruimte, inclusief een aandeel in de algemene ruimten. Voor de verhuur is momenteel ca. 5.201 m² beschikbaar:

1e verdieping ca. 660 m²
4e verdieping ca. 694 m²
7e verdieping ca. 1.095 m²
8e verdieping ca. 1.095 m²
9e verdieping ca. 640 m²
10e verdieping ca. 640 m²
14e verdieping ca. 377 m²

PARKEREN
HS Building heeft een parkeernorm van 1:45. Het is mogelijk om parkeerplaatsen op basis van de standaard parkeerabonnementen (07.00 uur tot 19.00 uur) via Verhuurder te huren in de Q-park garage ‘’Laakhaven’’, met in- en uitritten aan het Leeghwaterplein/ Rijswijkseweg. Daarnaast is het mogelijk om de parkeerabonnementen uit te breiden naar 24/7 via Q-Park.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: vanaf € 160,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
Parkeren: € 1.394,73 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
€ 35 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en btw per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en btw.

DUURZAAMHEID
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Btw
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties voor die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.